CARO ART FX
CARO ART FX

Na de middelbare school koos Caroline Herman voor de lerarenopleiding Handvaardigheid.

Op aanraden van beeldhouwer George Belzer maakte zij na twee jaar de overstap naar de Kunstacademie in Rotterdam. Daar heeft zij les gehad van o.a. Woody van Amen, Kees Spermon, Hedy Gubbels, George Belzer en Dora Dolz. Door haar brede interesse heeft Caroline ervaring op veel verschillende werkgebieden.

Gedurende haar loopbaan als grafisch ontwerper houdt zij zich naast het ontwerpen van huisstijlen, logo’s, advertenties en dergelijke bezig met haar grote passie: tekenen en schilderen.

Het werk van Caroline is het resultaat van een creatief denkproces dat vervolgens verweven met de diepste gevoelens en gedachten, wordt omgezet in het uiteindelijke resultaat.

Caroline werkt zowel in opdracht als voor haar eigen plezier. Het proces voor het vervaardigen is echter altijd gelijk: eerst goed overdenken, of in geval van een opdracht overleggen, welke vorm het gaat krijgen en welke materialen er het best voor kunnen verwerkt om het vervolgens uit te werken tot een uniek kunstwerk.

De maten van het schilderij of de tekening hangen af van de opdracht of welk  idee achter het werk zit. Caroline Herman gebruikt verschillende materialen. Soms tekent zij met potlood, houtskool of pastels, dan weer schildert zij met acryl- of aquarelverf. Als het idee achter het kunstwerk daarom vraagt wordt ook gebruik gemaakt van andere materialen, of worden diverse verfsoorten door elkaar gebruikt.   

 
  CARO ART FX